قسمت پنجم از گفتگوی با کاندیداهای انتخابات انجمن مددکاران اجتماعی ایران | آشنایی با آقای احمدعلی جبارزاده
با توجه به انتخاباتِ در پیش رویِ انجمن مددکاران اجتماعی ایران و اعلام حضورِ کاندیداهای مختلف جهت حضور در این عرصه انتخاباتی، مجموعه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان اقدام به مصاحبه با تعدادی از کاندیداها نموده است که صرفاً جهت آشنایی جامعه مددکاران اجتماعی ایران با نوع نگاهها، ایده ها و برنامه های این افراد صورت می پذیرد و به منزله تأیید و تبلیغِ آنان از سوی این مجموعه رسانه ای تلقی نمی گردد. لازم به ذکر است مجموعه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان یک رسانه مستقل و آزاد است و وابسته به هیچ نهاد دولتی و غیردولتی نمی باشد.
ضمن سلام و عرض ادب و احترام؛
*** لطفاً به اختصار خودتان را معرفی بفرمایید
اینجانب احمدعلی جبارزاده، کارشناس مددکاری اجتماعی و ارشد روانشناسی عمومی، دکترای کاربردی روانشناسی بالینی، متولد ۱۳۴۷ ارومیه و ساکن استان البرز می باشم.
*** از چه سالی وارد حوزه مددکاری اجتماعی شده اید و چه فعالیتهای حرفه ای در این سالها داشته اید؟
بطور رسمی از سال ۱۳۷۰ فعالیت خود در حوزه مددکاری اجتماعی را آغاز نمودم.
از سوابق کاری خود می توانم به کار در بیمارستان روانپزشکی ارتش، مرکز بهداشت، زندان، مهد، مدرسه، دانشگاه شهید بهشتی، کارخانه، همکاری با دادگستری، بنیاد شهید، بنیاد کودک، بانک، تألیف کتب روانشناسی، برگزاری همایش های استانی و تأسیس و مدیریت کلینیک مددکاری اجتماعی و … اشاره کنم.
***در صورت تمایل از علل و انگیزه تان جهت کاندیداتوری انتخابات انجمن مددکاران اجتماعی ایران بفرمایید که با چه اهدافی بوده است و چه برنامه هایی را در دستور کار خود دارید؟
انگیزه واقعی من در کاندیداتوری انجمن، دغدغه و مسئولیت اجتماعی، احساس نیاز به “ترمیم جدی هئیت مدیره انجمن فعلی”، اشکالات در اساسنامه انجمن و لزوم اصلاحات در آن که از مهمتربن اهداف بنده خواهد بود. چرا که مسبب خیلی از مشکلات است.
مشکلات مالی کلینیک ها، اشتغال مددکاران اجتماعی، ورود در تعرفه ها، نظارت و توزیع عادلانه طرح ها، شفاف سازی عملکرد مدیران، ممانعت از رانت، تقویت و تولید رویکردهای علمی بومی در حوزه مددکاری اجتماعی و نهایتا: تحقق شعار چرخش قدرت و فرصت خدمت بوده است.
برنامه های بنده کاملا روشن، عینی و واقعگرایانه بوده و قابلیت اجرایی دارد. شاید بتوان اهداف دیگری را هم مشخص کرد، اما چنین نکردم تا بتوانم ادعاهایی را داشته باشم که در یک دوره قابلیت اجرایی داشته باشد و نیازمند حضور من در چند دوره در انجمن نباشد.
*** اوضاع فعلی مددکاری اجتماعی ایران را چگونه ارزیابی می کنید و چه دورنمایی را برای این حرفه میتوانید بصورت کوتاه ترسیم نمایید
و اما وضعیت فعلی مددکاری اجتماعی اگر چه به نسبت دهه های پیش رشد قابل توجهی نموده است، اما هم اکنون با آهنگ رشدی بسیار کند، آغشته به محافظه کاری روبرو است.
ادامه این وضعیت انجمن مددکاران اجتماعی کشور را به عنوان زیر مجموعه ای از سیستم دولتی تبدیل خواهد نمود.
با تشکر از جناب آقای احمدعلی جبارزاده، به جهت وقتی که برای شکل گیریِ این گفتگو به ما اختصاص دادند.
مصاحبه و گردآوری: جواد طلسچی یکتا؛ مددکار اجتماعی
انتشاریافته در مجموعه تخصصی مددکاری اجتماعی ایرانیان